Наръганият от наркоман в тролей: Не съм казвал, че е циганин, направих нормална забележка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:10 / 30.05.2018
4830
"Не се чувствам много добре, постоянно ме боли, като си взимам въздух. Трябва много търпение и грижи". Това заяви в ефира на Нова телевизия Борислав Великов, който бе наръган от наркомана Георги Георгиев в тролей преди седмици.

"Решението на съда не е нормално. Той в себе си носи хладно оръжие, излиза с мисълта, че трябва да го използва. Той е обикновен наркоман", коментира пострадалия за решението на Софийски апелативен съд да постанови мярка за неотклонение "домашен арест". 

"Не е справедливо решението. Не може да се освобождава човек, който е направил опит за убийство и да се сваля обвинението от предумишлено убийство", добави треньорът му.

"Не е вярно, че съм му казал, че е циганин. Направих нормална забележка към децата. След като ме наръга, осъзна, че е направил грешка и започна да блъска по вратите на тролея, за да излезе", разказа за инцидента намушканият Великов. 

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).