Най-популярната българка в Инстаграм си изпати жестоко от наивност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:59 / 04.02.2020
20343
Най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова беше измамена със 700 евро от хакери. Вече от няколко месеца сексбомбата е с блокиран профил в популярната социална мрежа. Българката беше събрала 1,2 милиона последователи, с което удряше в земята Николета Лозанова (770 000) и Григор Димитров (950 000).

"От пет месеца профилната ми страница е деактивирана и не мога да си я върна - разказа Васи Инстаграма пред "България Днес". - Няма да се откажа въпреки хакер атаките. Оказа се, че са направени много фалшиви профили от мое име. Те контактуват с хора и правят доходи със снимките ми. Ако не ме бяха ударили, сигурно вече щях да имам два или три милиона последователи."

Недоброжелатели са изнудвали Васи Стоянова с обещание да върнат нейния профил срещу пари.

"Бях много наивна - споделя красавицата. - Преди да ми блокират акаунта, ми писа някакъв човек със синьо тикче. Казваше да му изпратя снимка от лична карта. По този начин ще ми даде синьо тикче и на мен за верифициран профил. Разказа, че работи в "Инстаграм". С цялата си наивност му пратих личната карта. Два дни по-късно акаунтът ми беше деактивиран."

Драмата с хакерите не приключва дотук. Едрогърдата хубавица от Петрич се хваща и на друга кукичка.

"Писаха ми в новия профил и поискаха 1000 евро, за да върнат стария - добави Васи Инстаграма. - Дадох 700 евро с разбиране да доплатя още 300, когато всичко се оправи. Искаха да им платя по банков път, защото в Турция нямали "пей пал". Направих превода. Оттогава спряха да контактуват с мен."

Васи Стоянова живее в Германия и се е свързала с тамошната полиция. "Подадох молба, че някой си прави шега с моите лични данни и ми трие профилите в интернет - добави най-популярната българка в социалните мрежи. - Засега нямам отговор от властите. В Германия вероятно са заети с по-важни случаи. Наскоро беше изтрит и фейсбукът ми, но добре, че успях да си го върна. Изпатих си жестоко от наивността. Надявам се други хора да не вярват и никой да не изпраща личните данни."

По подобен начин изгоря бившето гадже на Валери Божинов - Биляна Дол. Футболистът плати 6000 лв., за да бъде върнат профила в инстаграм. Благо Георгиев също беше ударен. Той олекна с 5000 лв.

Виж коментарите (4)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).