Най-големият националист у нас влиза във "Фермата"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:57 / 27.08.2021
7569
Възможно ли е това? Името на вечния протестиращ, провъзгласил се за жрец на бог Тангра и краен националист Йоло Денев се появи върху надпис на един от фургоните, в които вече тече усилена работа по предстоящия сезон на риалитито "Фермата".

Тази любопитна подробност се наби на очи в едно от видеата, качено от двамата водещи и продуценти на предаването Иван и Андрей, които отскоро имат общ профил в Инстаграм и пускат забавни кадри както от личните си занимания, така и от снимачната площадка на новия сезон на "Фермата".

Във въпросния клип Андрей е заснел няколко поредни врати на работни фургони, на които има табели с имена, а на последната ясно се вижда името на най-известния неформал от площадите в последните десетилетия Йоло Денев. Напоследък той отовово е в информационния поток, защото освен, че по традиция протестира срещу връщането на мандатите за съставяне на правителство, на няколко пъти влезе и в оборот като възможен министър-председател, разбира се в духа на шегите по темата за начина, по който се посочват кандидатите за този пост.

Дали Йоло се е явил на кастинг за "Фермата" и ще изгрее ли с убежденията си от тв екрана, не става ясно. В края на видеото Иван се появява и казва на Андрей, че чул по новините как Йоло Денев е поздравил талибаните в Афганистан с телеграма и това го е провокирало да си направи закачка като лепне името му върху техния фургон. Обаче ако това е просто прах в очите, за да се прикрие факта, че от 11 септември Йоло ще се вихри в най-патриотичното риалити, ефирът ще е под обсада.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).