ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Нахапаният от кучета професор почина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 08.04.2012Коментари (88)8627
Починал е 82-годишният проф. Ботьо Тачков, който бе жестоко нахапан от глутница кучета в София, съобщават от семейството му.

Възрастният мъж беше приет в Клиниката по реанимация на ВМА. Преди дни от лечебното заведение заявиха, че очакват влошаване на състоянието на проф. Тачков. Бездомните кучета бяха откъснали цели мускулни групи от крайниците на учения. В резултат на големия шок мъжът е получил и тежка сърдечна криза.

Професор Ботьо Тачков е един от най-известните българи в Америка. Работил е на "Уолстрийт", във външното министерство на САЩ, в Световната банка и в ООН.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пс: не се притеснявай, в следващия си живот ще си пес и ти
0
 
 
Иван аргиров, тодор трифонов, много сте зле. За да се реши проблема, ще трябва да се поструят приюти за животни те а не да се избиват да се възпитават селяните като теб, или най добре: на сапун... в франция няма животни по улиците защото ако се види самотно животно, веднага се изпраща в приют, а не като в българистан. та*ак
-1
 
 
Живеем в държава, в която живота на кучетата се цени повече от човешкия живот. А всички природозащитници да се скрият някъде!!!
+1
 
 
за съжаление България предлага само такава екстра,живееш и се трудиш цял живот някъде по света и си решил да се върнеш и да и зживееш старините си в родната родина,но уви тя те посреща с трагичен край,това е толкова нелепо че чак човек се чуди заслужава ли си да помислиш някога да се завърнеш у дома
Aнонимен
на 09.04.2012 г.
0
 
 
ОБИЧАМ ЖИВОТНИТЕ! ИМАМ КОТЕ, НО КАТО ГЛЕДАМ ТЕЗИ ГЛУТНИЦИ ОТ УЛИЧНИ КУЧЕТА МЕ ПОБИВАТ ТРЪПКИ.....
+1
 
 
Природо защитниците да си ги приберат в къщи като много знаят!Нищо против кучетата,обаче не може човек да завърши живота си по този нелеп начин в европейска държава в 21 век.Щастливи кокошки,кучета и т.н. Пенсионерите,едва преживяват,но това никой не го интересува!
+2
 
 
Лошо - въпросната глутница кучета наистина са виновни в случая и трябва да бъдан намерени и приспани. Нека започнат обаче и толкова активни спорове и по-въпроса с убийците и грабителите от ромски произход на дядовци и баби по селата - поне 10 пъти по-често са случаите на такава смърт - защо се мълчи и няма активност - някой не му стиска ли?
0
 
 
животните не са виновни,ние сме животни,че допускаме всичко това да се случва ,че като ни писне ги изхвърляме от домовете,че ги храним с живо месо и после от балкона гледаме сеирче сме безотговони към всичко,че това е работа на кмета да намери начин да реши проблема нали за това гласуват хирата за него,всеки чака на държавата,но държавата сме ние,а управниците-те не искат да я управят умишлено ,така лека полека ще си отиваме един по един,защото целта е тук да няма държава....жалко да се прибереш в родината си ида завършиш живота си по такъв мъчителен начин....
+2
 
 
Срамота е и голяма загуба за държавата ни подобна нелепа смърт... Искрени съболезнования на скърбящото му семейство. Нека уважим паметта на човека като се обединим в иск към държавниците ни да се вземат мерки и да се прочистят улиците от бездомните кучета. Проблемът отдавна е преминал границите на хуманно отношение към животните. Тук става въпрос за елементарна човешка сигурност в една европейска държава. Нека всеки от нас да се обърне към общината си с иск да се отстранят бездомните кучета. Нека не оставим тази трагедия да се повтори!
+1
 
 
НЕ ГО КОМЕНТИРАЙТЕ ТОЯ НЕНО.ЯВНО НЕ РАЗБИРА ПРОБЛЕМА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: