Наградиха млад прокурор за висок професионализъм

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:18 / 12.01.2022
1479
Главният прокурор на Република България награди младши прокурор Христо Марков от Шуменска районна прокуратура с отличие "Служебна благодарност“ заедно с грамота за проявен професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения като наблюдаващ прокурор по 12 бързи производства с предмет престъпления против реда на управлението, приключили с осъдителни присъди в рамките на месец декември, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Предложението за награждаване е направено от Любомир Георгиев – административен ръководител на Районна прокуратура - Шумен,  предвид изключително професионалната и прецизна работа на младши прокурор Марков по ръководените от него 12 бързи производства срещу група чужди граждани, преминали нерегламентирано границата на Република България. Същите са приключени в изключително кратки срокове – в рамките от 24 до 36 часа от започване на разследването до постановяване на окончателен съдебен акт по всяко едно от тези дела.

Младши прокурор Христо Марков завършва специалност "Право“  през 2018 г. в Университета за национално и световно стопанство в гр. София. На 30 август 2021 г. е назначен на длъжността младши прокурор. Изпълнява образцово служебните си задължения в Районната прокуратура на град Шумен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).