Над милион българи „за“ уволнение на правителството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:49 / 22.09.2008
1519
1,053 млн. българи са подписали "заповедта за уволнение на правителството".

Това, каза председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на кръглата маса на десните партии в София.
Подписите са събрани в периода 6-20 септември.

"Броят на недоволните от днешното управление българи е много по-висок от броя на подписаните „заповеди за уволнение", но ограниченото време, с което разполагахме и желанието ни да не бъдем агресивни спрямо гражданите не ни даде възможност да достигнем до всички, които искаха да се включат в подписката", заяви председателят на ГЕРБ.
По думите му координираните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да увеличат членския състав на трите партии. И трите формации са декларирали, че ще се явят самостоятелно на предстоящите парламентарни избори и няма да се коалират с днешните управляващи. Той отново разкритикува политиката на правителството и подценяването от страна на управляващите на констатациите в доклада на ЕК от 23 юли.

"Ние не искаме да живее в държава на богато правителство и бедни граждани", каза Петър Москов от ДСБ. Той допълни, че управляващите са отговорни за провала на европейското членство на България, а системи като здравеопазване, образование и пенсионна система са блокирани.

Зам. председателят на СДС Любов Панайотова пък беше категорична, че е срамно и опасно да се живее в държава, управлявана от настоящото правителство. Тя отбеляза, че всички българи плащат сметката за неадекватните действия на тройната коалиция.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Младежи искат заплата от поне 4300 лева нето
Стефан Янев избухна: Докога България ще е заложник на маниакални ...
Искат промени за определяне на минималната работна заплата
След удар каравана се преобърна на магистрала "Тракия"
Губите осигурителен стаж и доход, ако се съгласите да работите по...
"Тренд": ГЕРБ остава лидер с двуцифрена преднина, три партии в лю...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).