На 15 февруари изтича крайният срок за участие в конкурса "Българските архитектурни паметници в макети“

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:24 / 15.01.2021
2285
Малко повече от месец остава до изтичането на крайния срок, в който ученици от цяла България може да изпратят свои творби за участие в X Национален ученически конкурс "Българските архитектурни паметници в макети“, напомниха от ОДК-Варна.

Целта на конкурса е да се засили интереса на учениците към историята на България. През т. г. темата, по която трябва да работят децата е "Архитектурни паметници на Българското Черноморие“. 

Право на участие имат всички  ученици от I до XII клас от училища, извънучилищни звена, читалища и школи. Те трябва да направят своята задължителна регистрация. Класирането на участниците ще се извършва в 4 възрастови групи. Крайният срок за подаване на творбите по куриер изтича на 15.02. 2021 г. Конкурсните творби ще бъдат оценявани от тричленно жури. Организатори на конкурса са Министерство на образованието и науката, Община Варна, Регионален инспекторат по образованието – Варна и ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна.

Задължителна регистрация на участниците:

https://docs.google.com/forms/d/1Cqnw6gY-_LNOg0x6qh040bIRCxTUDv-rytVolvkQnFo/viewform?fbclid=IwAR0rZo85UrbGDcQM2syrIxdAysTkye78AdD9wJP0JRhvP9O7z_SMt5zQep0&edit_requested=true#responses

Статут на конкурса:

http://odk-varna.com/wp

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).