Мъж простреля момиченце, катерило се по ограда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:50 / 18.11.2016
7643
8-годишно момиченце е било простреляно в крака с въздушна пушка в Симеоновград, съобщават от пресслужбата на полицията, цитирани от Нова тв.

Вчера на телефон 112 е получен сигнал, че на улица "Никола Петков" в града мъж стреля с въздушна пушка по деца. Незабавно са изпратени полицейски служители, които са установили, че 52-годишен мъж е възпроизвел изстрел с пушката си.

Целта му била да сплаши група деца, които се катерили по оградата на къщата на майка му. Мъжът грабнал въздушната си пушка калибър 5,5 мм модел "61" и произвел изстрел със сачма, която наранила момиченцето.

Детето е прегледано в Спешния център на града и освободено за домашно лечение. Лекарите са установили, че има само повърхностно одраскване по ходилото. Пушката е иззета с протокол, случаят е докладван на Харманлийската районна прокуратура.

В края на септември отново в Симеоновград мъж стреля с въздушна пушка по 12-годишно дете.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Доклад на ЕК буквално ни уби с констатация за разликата бедни-бог...
Страшен порой се изля над столицата
Изтеглиха номерата на партиите и коалициите за изборите
Автомобил се вряза в мантинелата на автомагистрала "Тракия"
Въвеждат се временни противоепидемични мерки
Важни съвети при гръмотевични бури


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).