Мъж изтрещя, след като спипа в семейното ложе жена си със 17-годишен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
13:13 / 16.04.2018
18006
Мъж наръга със стъкло от счупена бутилка съпругата си и 17-годишен тийнейджър, след като ги спипа в семейната спалня малко след полунощ в неделя, пише "Телеграф“. 34-годишният рогоносец се прибрал около 0:10 часа в исперихското село Лъвино и заварил жена му и тийнейджъра заедно. Съпругата, която е с 10-години по-възрастна от младежа, без свян го приютила в семейната спалня. Тя не очаквала мъжът ѝ да се прибере тази нощ, тъй като от известно време били скарани. Мъжът пък имал подозрения, че невярната му любима кръшка с младеж от селото. Нагласил нещата така, че във въпросната вечер да успее да я изненада и да се прибере неочаквано в къщата. Двамата били в доста обтегнати отношения заради сприхавия му характер, твърдят местните.

Съпрузите имали сключен граждански брак, но не го консумирали поради несходство в характерите, обясниха още запознати. Така 27-годишната жена се захласнала по тийнейджъра, а цялото село започнало да шушука. Сварвайки прелюбодейците в семейното ложе, мъжът буквално побеснял. Грабнал стъклена бутилка, която била оставена до леглото, и започнал да удря с нея младия си съперник и жена си. От ударите счупил бутилката и почнал да ръга с острите стъкла от нея. Това не му стигнало, а намерил и нож, с който продължил да мушка, където му падне.

Вследствие на нанесения побой жената е с порезна рана в областта на корема и дясната ръка, момчето е с порезна рана на главата. Двамата пострадали са настанени в МБАЛ - Исперих без опасност за живота. Насилникът е установен, след като жена му постъпила в болницата. Мъжът е задържан за 24 часа, но не успял да даде смислени обяснения за действията си. След като се подобри състоянието им, пострадалите също ще бъдат разпитани. По случая е образувано досъдебно производство, Мотивите се изясняват, обясниха разследващите.

Виж коментарите (16)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).