Мълния се стовари върху млада жена и я уби на място

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:31 / 20.06.2018
14037
Мълния се е стоварила върху 29-годишната Валентина Илиева от петричкото село Кукурахцево и я е убила на място, пише "Монитор". Трагичният инцидент станал в края на миналата седмица, когато младата пастирка и Митко, с когото живеели на семейни начала, прибирали стадото овце, тогава за пореден път започнало да трещи и вали над селото. Разразилата се в събота следобед буря не пожалила Валентина на открито място в близост до кошарата, бързайки да приберат стадото в нея. Уплашена от поройния дъжд и гръмотевиците тя била гушнала две от животинките, когато светкавица от  развилнялата се вихрушка се стоварила върху нея и върху няколко от овцете.

От известно време Валентина и Митко живеели като семейство заедно в селото и той вече бил решил в близките дни да й предложи брак. Трагедията е голяма за района, коментираха вчера кметове на съседни петрички села. Те бяха единствената семейна двойка в село Кукурахцево от всичките 34 жители. В района на Огражден планина ги познават като работливи и скромни млади хора.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).