Мощна атака срещу министър: Фалшив герой, който има 19 имота и е милионер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
13:48 / 24.09.2021
10576
Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката и да ги пита за бездействието им и защо се стигна до този балон при цената на тока. Това заявиха представители на ГЕРБ на брифинг от село Ялботина, Община Драгоман. Три пъти е скочила цената на тока в сравнение със септември 2020 г., посочиха от ГЕРБ. Това е ограбване на българските граждани и бизнес, категорични са те.

"Г-н Рашков е намерил време да разследва две неща - кой е допуснал Бойко Борисов на една новострояща се магистрала, за да провери какво става и да покаже безобразията, които стават там. А другото е едно интервю от тази сутрин, в което хвърли още една димка и по този начин откри предизборната кампания. Той правеше същото нещо през цялата предизборна кампания за изборите на 11 юли. Резултатът от действията му се видя в 46-тото Народно събрание, което беше второто подред, което не успя да състави правителство", посочи Тома Биков.

"Готвят се определени хора от ГЕРБ и ДПС да купуват избори - всички тези димки, ченгесарски, долнопробни и смешни номера, ги гледахме на миналите избори. Г-н Рашков трябва да се е уверил, че ГЕРБ има достатъчно подкрепа в България, за да спечели изборите, въпреки натиска, който той правеше. Нашите хора няма да се притесняват от глупостите му. Рашков не е министър на вътрешните работи, той е председател на предизборния щаб на Радев. Ако продължи по този начин, един от разследваните по-нататък ще бъде самият той", смята Биков.

Рашков е един фалшив герой, който се представя за пострадал от прехода, а има 19 имота и е милионер, кометира още Биков. Призоваваме предизборната кампания да бъде битка на идеи, посочи той.

От ГЕРБ отново призоваха да се разследва продажбата на фирма със задължения към хазната от 1,5 млн. лв. от страна на шефа на НАП Румен Спецов. От ГЕРБ настояват за отговори на няколко въпроса: Рашков попитал ли е Спецов кой ще възстанови неизплатените данъчни задължения на продадената компания? Кой и защо е заплашвал Спецов? "Притесняваме се, че може би новият собственик на тази фирма, след като е разбрал, че тя му е продадена със задължения, е започнал да търси отговори или пък да си иска въпросните 1,5 млн. лв.", коментират още от ГЕРБ.

Виж коментарите (7)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).