Младежи обезобразиха таксиметров шофьор заради сметка от 40 лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
10:25 / 22.12.2016
19848
Клиенти отвлякоха, пребиха и захвърлиха в гората таксиметров шофьор посред бял ден край врачанското село Хайредин, съобщава bTV.

Обезобразеният 23-годишният таксиметров водач е в шок, с тежка-черепно мозъчна травма и едва говори. Разказва, че е качил двамата клиенти от Козлодуй за село Хайредин. Сметката била близо 40 лева.

"Момчето, което стоеше до мен, удари ме през носа, усетих, че ми тръгна кръв, викам, "Добре, бе, човек, ако нямате пари, слезте и си тръгвайте, няма проблем", спомня си Венцислав.

Вместо това биячите - на 24 и 22 години, и двамата от Хайредин, подкарали таксито и продължили с мъченията. Опитали се да хвърлят шофьора в близкия язовир, но той бил замръзнал. Накрая го зарязали в гората, вързан за вратата на изпотрошената му кола. Случаен ловец го открил и така му спасил живота.

"Беше с хипотермия, защото е бил съблечен и завързан гол, жалка картинка", коментира началникът на хирургичното отделение в МБАЛ-Враца д-р Иван Чолашки.

Извършителите са задържани за 72 часа. По-големият е криминално проявен. Днес родителите му посетиха пребития в болницата, но не пожелаха да говорят.

Близките на пострадалия са категорични, че става дума за опит за убийство.

В съседното село Манастирище, от което е пребитият шофьор, готвят протест. Настояват побойниците да бъдат оставени за постоянно в ареста.


Виж коментарите (32)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).