Мистерия със смъртта на младия Павел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:31 / 16.04.2018
5782
32-годишният благоевградчанин Павел С., който бе открит мъртъв в квартирата си в събота, е получавал безплатно хранителни добавки от собственика на фитнеса, в който тренирал, тъй като му е приятел, пише в. "Телеграф". Съседите му предполагат, че той е издъхнал от инфаркт. За депресията му допринесли конфликт с родителите му, заради който излязъл на квартира, както и раздялата с приятелката му, в която бил лудо влюбен. 

Около 19,30 часа хазяйката му, която живеела на друго място почукала за наема на вратата в наетата от него стая. Квартирата се намирала в жилищен блок на ул. "Александър Стамболийскии“ в близост до гимназията за изучаване на чужди езици (СОУИЧЕ) в центъра на областния град. Когато отворила вратата тя се натъкнала на ужасяваща гледка и непоносима миризма. Тялото на младия мъж е било на пода в начален стадий на разлагане, очевидно е починал в дните преди Великден. Пристигналите на място медици и полицаи не са установили следи от насилие. 

Пред съседи той споделял, че е безработен, като кандидатствал и чакал документите си, за да замине да работи и живее в чужбина. Опитвал се да се пребори с депресията си, като всеки ден тренирал във фитнес салони. Аутопсията на починалия ще бъде извършена в понеделник.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).