Мира Добрева се съгласила да й изневеряват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:18 / 16.07.2020
25494
Мира Добрева и Жоро Торнев са стигнали до нов етап на връзката си – модерния на запад "отворен брак“. След като журналистката разкрила поредната изневяра на съпруга си, се принудила да му даде известен толеранс и да го остави да се среща с други жени, ако искала да продължава да се водят съпрузи. 

От години Добрева се опитва да се пребори със страстта на мъжа си към чужди жени, като неведнъж се е заричала, че ще го изостави, ще се разведе, а заплахите, че се изнасяла от общото им жилище, съседите чували почти всяка седмица. 

Известно време и двамата се преструваха, че всичко между тях е цветя и рози. Наскоро обаче пак преминали през драматичен период, който обаче тв звездата на БНТ преживяла по-леко и приемала новата им брачна форма философски. 

"След като разбрах за изневярата, спрях да му гладя ризите“, призна Мира. Тя обаче отрича слуховете, че двамата спят в отделни спални. И то поради причина, че в апартамента няма толкова стаи. "Ако имаше, може би щяхме да спим отделно“, смее се Добрева. 

Тя потвърждава, че документално с Торнев се водят мъж и жена. Емоционално – също. Е, от време на време физически не можем да се засичаме. В отворена връзка сме с Жоро, това дава спокойствие и на двамата. За момента само Торнев се възползвал от разрешението на жена си да води страничен любовен живот. Журналистката, известна с консервативните си разбирания, нямала забежки, но пък се радвала на неспирен мъжки интерес. Под снимките й се виждат изобилия от коментари, на които Мира отговоря с охота, пише "Ретро".

Виж коментарите (4)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).