Министър Шишков ще инспектира инфраструктурни обекти в област Пловдив

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 17.02.2023
1208
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков ще посети инфраструктурни обекти в област Пловдив днес.

От 11:00 часа министър Шишков ще инспектира яз. "Тополово 2“ в м. "Кюмюрджу баир“, село Тополово, община Асеновград, където ще направи коментар на констатациите от видяното.

От 14:00 часа регионалният министър ще извърши оглед на път III-861 Югово –Лъки - област Смолян. Предвидено е изявление за медиите в района на административната граница между областите Пловдив и Смолян (координати на местоположението 41°43'53.9"N 24°47'16.0"E).

По-късно, около 16:00 часа, министър Шишков ще посети село Брестовица, община Родопи, във връзка с проблемите с водоснабдяването на населението. Предвидена е среща с кмета на община "Родопи" Павел Михайлов.

По време на визитата министър Шишков ще бъде придружаван от заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Шушков, председателя на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура“ инж. Венцислав Ангелов, изпълнителния директор на "Български ВиК холдинг“ ЕАД Ирена Георгиева, областния управител на Пловдив Ангел Стоев и началника на Дирекцията за национален строителен контрол инж. Деляна Панайотова и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).