Мила родна картинка: Шофьор засне с две различни камери как го блъскат!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
08:41 / 27.07.2018
12810
От "Гражданите" разпространиха съобщение и видео, които публикуваме без редакторска намеса: "Обобщение на пътната ситуация по българските улици в 29 секунди:

1. Джигит решава да направи 3-та лента и да навлезе в насрещното на двулентовата ул. "Черковна" в столицата, за да изпревари всички чинно редящи се водачи на автомобили в натоварения трафик.

2. В същия момент пешеходец пресича улицата без да се съобрази с натоварения трафик, но все пак не в нарушение, защото по ЗДВП продължението на тротоар е пешеходна пътека.

3. Хората в автомобилите бият спирачки и като примерни водачи заслужаващи златен талон пропускат пешеходеца. Дори дистанцията е спазена!

4. За съжаление дори спазената дистанция не помага на разсеян шофьор, който се е зазяпал в телефона си и без абсолютно никакъв спирачен път се забива в МПС-то пред него.

5. Милата градска картинка се запълва от апатията на пешеходеца предизвикал свистенето на спирачки пред и зад себе си. Той поглежда блъснатите автомобили и просто извръща глава и подминава, без да се спре дори за секунда и да се поинтересува дали участниците в ПТП-то са добре.

Наглият джигит, несъобразителният пешеходец и разсеяният шофьор, поставени в условия на претоварен и зле регулиран трафик, стари и амортизирани автомобили и лоши пътища.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).