Миа Сантова се изпокарала с всички в Нова тв, преди да напусне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:46 / 10.08.2018
11975
Миа Сантова се е изпокарала с всички в нюзрума на Нова тв, преди да напусне. Водещата била на нож с репортери и редактори, а особено жесток бил конфликтът ѝ с Лора Крумова и Даниела Тренчева, които били стажантки, когато тя била звезда, а сега, според нея, се имали за голямата работа, пише "Уикенд“. Русокосата журналистка не изкара и година на старото си-ново работно място, където постъпи с фанфари, а напусна тихомълком. Тя прави първите си стъпки в професията още със създаването на телевизията и години наред на нея се гледа като на най-голямата звезда там.

През 2008 г. обаче напуска и оттогава кариерата ѝ тръгва назад. Журналистката направи опит за рестарт, връщайки се в Нова миналата есен. Оказало се обаче, че нещата вече не стоят както преди. Тя влязла в нюзрума с усещане, че още е звезда, макар да бе избрана за водеща не на централната емисия "Новини", а на следобедната. Според колегите ѝ в нюзрума Сантова най-вероятно е приемала това за временно положение и е била убедена, че е въпрос на няколко месеца да се настани в най-гледаното време.

Другият вариант за Миа бил да прави публицистично предаване в неделя следобед, след като от ефир бе свалено шоуто на колежките ѝ Лора Крумова и Галя Щърбева. Не станало обаче нито едно от двете. Месеци наред Сантова останала водеща на следобедните новини, карайки се с всички наред, защото смятала, че подобна позиция е под нивото ѝ. Тя се изживявала като голяма шефка и се опитвала да командори колегите си, макар по длъжностна характеристика да нямала право на това.  

За броени месеци бившата звезда се представила в такава ужасна светлина пред колегите си, че вече никой не искал да работи с нея. В крайна сметка се наложило да напусне, а към момента единственото, с което се занимава, е дъщеря ѝ Ида. Говори се, че мъжът на Сантова печелел достатъчно добре, за да няма нужда и тя да ходи на работа.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).