Ментета на Nike, Adidas и Dior заляха родното Черноморие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:46 / 23.06.2018
8078
Ментета на Nike, Adidas и Dior заляха родното Черноморие. В четвъртък служители от Районно управление – Несебър извършли проверка в магазин за дрехи, разположен пред хотел "Авлига" в Слънчев бряг, стопанисван от 46-годишната И.К.

Униформените констатирали, че за продажба се предлагат артикули /текстилни изделия/ от търговските марки "Hugo Boss", "Nike", "Adidas" и "Polo", без съгласието на притежателя на изключителното право. Иззети са общо 226 различни по вид текстилни изделия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Служители от Районно управление – Приморско извършили проверки и в два търговски обекта - магазини за дрехи, разположени на улиците "Черно море" и "Лазурен бряг" в Приморско, стопанисвани от 36-годишния Д.Д. от Нова Загора и 41-годишния Й.И. от Бургас.

Проверките установили, че за продажба се предлагат артикули /чанти / от търговските марки "Georgio Armani", "Lacoste", "Dolce&Gabana", "Prada", "Guess", "Gucci", "Armani", "Calvin Кlein", "Dior", "Givency" и "Philipp Plein", без съгласието на притежателите на изключителното право. Иззети са общо 126 различни по вид чанти. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Приморско.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).