Мегз се обяви за най-влиятелната риалити звезда у нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:09 / 13.12.2017
9215
В понеделник беше големият финал на най-гледания реалити формат в България - "Биг Брадър". Голямата победа отнесе Джино, а след него се нареди обичаният от всички Константин. Продуцентите на предаването се похвалиха с рекорден интерес към формата тази година и задружно участниците и цялата продукция отпразнуваха с лъскаво парти в столичен клуб добре свършената работа.

Типично в неин стил Мегз направила всичко възможно да обере цялото внимание върху себе си. Но този път вината не била нейна. Каканашева пристигнала с час закъснение облечена в прозрачна златна рокля. На вратата на клуба, обаче, за снимка чакали купища фенове, които едва не смачкали слабичката дизайнерка. Настанала суматоха и се наложило охраните на клуба да издърпат Мегз от феновете й, които не спирали да я дърпат.

Това не било всичко - продуцентите поздравили Мегз като споделили, че според статистиката им тя е най-влиятелната реалити звезда някога прекрачвала къщата на предаването. По време на участието си във формата Мегз освен зрителската любов е получила и тотален медиен и социален интерес. Името й е било цитирано над 2500 пъти в интернет медии за два месеца. Това прави средно около 2 пъти на ден, всеки ден от над 30 онлайн медии. А в социалните мрежи всеки лайф на предаването е предизвиквал тотален интерес заради множеството коментари - за и против относно поредната неочаквана приумица на Мегз.

Отказът й да носи дрехите на монашеската мисия, когато всички бяха наказвани от "Биг Брадър", пък, е най-коментираното събитие в историята на формата. Като веднага след него е сватбата на Александра Богданска и Даниел Петканов, пише "Хот Арена". А третото място е за първия път, в който в Къщата е имало секс - Нед и Зара. Мегз има и друг личен рекорд - кадрите й от изпразването на басейна са най-харесваната публикация в страницата на "Вип Брадър" някога.

Изглежда, тези признания и случая с феновете са накарали Каканашева да вирне носа си още повече. "Все едно нарочно се правеше на щастлива. Не спря да се хили, подскача и танцува. Мислеше се за по-важна от самите продуценти" - коментират присъстващи.


Виж коментарите (1)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).