Мегз опита да защити Кулагин, но защо изтри снимката?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:06 / 16.02.2018
18192
Цяла седмица върху гримьора Валентин Кулагин се изсипват купища негативни коментари. Никоя от звездите, които той гримира като Черната Златка, не смеят да го защитят, защото ще си навлекат гнева на възмутените зрители. Снощи обаче най-коментираната риалити звезда Мегз си позволи да коментира темата. Тя постна снимка на стената си с противоречив текст, от който не стана много ясно дали се подиграва на Кулагин, или го защитава, пише "Хот Арена". 

Тя написа: "Гледате ли? Познахте ли блузата? Оказва се, че и "Аристокрацията" от най-висшето общество носи MEGZ.(емотиконки на смях) (Сърца) Валче". Изглежда, гримьорът носи женските дрехи на Каканашева. Той претендира, че ползва само най-скъпите продукти, но изглежда Мегз му е слабост и прави изключение. Не се разбра, обаче, напълно дали и той е слабост на провокативната дизайнерка. Фактът, че красавицата е сложила думата "аристокрация" в кавички говори повече за подигравка. 

От друга страна, пък тя е поставила името на гримьора в най-галената му форма в сърце. Последваха стотици коментари. Много от хората не разбираха как силен характер като Мегз може да защитава подобен злобен и мрънкащ човек. Други пък спореха, че тя по-скоро го иронизира. Най-странното, обаче, е че Мегз изтри поста няма и час след пускането му. Изглежда красавицата се почувства неразбрана или реакцията на коментиращите не е била според очакванията й. Тя прецени, че не търси подобен шум и за да избегне медийното внимание по темата върху себе си побърза да изтрие снимката. Но вече беше твърде късно.

Виж коментарите (6)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).