Мегз: Баба Ванга е казала, че ще променя много неща в тази страна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
21:25 / 02.05.2018
20655
Доста обсъждана тема от няколко дни е участието на дизайнерката Мегз при Венета Райкова в "Папараци“. Амбициозното миньонче държа 40 минути зрителите на БТВ със затаен дъх като, както само тя си знае, мина през всички емоционални състояния - от сълзи до бурен смях. "Харесвам я! Днес тя ми даде едно много истинско интервю с много смях и сълзи, но такъв е животът" - написа самата Венета няколко минути преди старта на предаването.  

Горещата водеща побърза да зададе директно въпроса, който вълнува всички - Кой е новият мъж в живота на Каканашева? Видимо красавицата отказваше да коментира темата, а Венета не спря да я притиска. Накрая тя каза името на рапъра Искрата. И се закани на Мегз да не лъже, както преди години я е излъгала за друг популярен мъж в живота й. Каканашева отрече, като каза, че с Искрата имат само приятелски отношения. Венета не й повярва.  

Мегз още каза, че мъжът, с когото се свързва името й в публичното пространство вече 2 години, е част от миналото й и че сега се старае да води друг - по-пълноценен живот. "Важно е това да се знае, за да може той да продължи живота си нормално, аз също". 

Тя още се издаде, че в живота й е имало и още по-влиятелен и богат мъж, с което неофициално потвърди слуховете, че е имала връзка с един от босовете на подземния свят.  

Носителката на Златна игла се разстрои, когато Венета й припомни, че хората и до ден-днешен я смятат за държанка. Тя отрече, плачейки с болка и се определи като една модерна Пепеляшка, която с много труд и късмет в живота е постигнала нещата, които има.  

Мегз сподели няколко трагедии от детството си - че се е родила задушена, че е щяла да се запали в плевня и че е паднала от кола в движение. Тя каза още, че в живота й има много съдбоносни знаци и че баба й е посещавала Ванга и че тя й е предрекла звездно бъдеще. 

"Казала, че имам мисия, свързана с красотата и че ще променя много неща в тази страна". Венета веднага побърза да я закачи на тема политика. 

Виж коментарите (22)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).