Megami Club - Hotel Marinela се завръща с бляскаво откриване тази вечер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:53 / 30.08.2018
5680
През изминалата година Megami Club - Hotel Marinela се доказа като една от най-добрите дискотеки в Европа и нейни гости са били световни звезди като Паоло Малдини и Никълъс Кейдж. Тази вечер клубът ще отвори врати и ще даде старт на новия клубен сезон с невероятното изпълнение на краля на поп-фолка Азис. Звездата ще се качи на обновената сцена на Megami Club - Hotel Marinela, която по-нищо вече не отстъпва на концертните.

Измененията в интериора предоставят на гостите още една ВИП зона, която е разположена непосредствено до сцената на клуба, а два самурая ще бъдат нейни верни пазители. Атрактивният балет “Мегами" е подготвил фантастично шоу, което ще потопи посетителите в магията японското изкуство с моноспектакъл на модерна гейша. Мащабното откриване на Megami Club - Hotel Marinela ще бъде една от най-дълго коментираните теми в светските среди и сред любителите на качествения ентъртеймънт и саунд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
От 3 до 33 градуса през този месец
Приятно време ни очаква днес
Велика сряда е
Работодателят ви дължи минимум двойно увеличение
Отбелязваме Деня на труда
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).