Медиците казали какви са перспективите пред Слави след тежката операция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:34 / 15.06.2018
213850
Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" направиха грандиозен концерт в най-голямата зала в Европа – "О2 Арена Лондон" на 9 юни. Залата се оказа тясна да побере хилядите българи, дошли да подкрепят благотворителния концерт. По неофициална информация, Трифонов и екипът му заработили около 3 милиона лева, които ще бъдат дарени на деца с увреждания в България. В каузата се включиха и "Златните момичета", писа "Уикенд“. 

Според хора, присъствали на зрелищното музикално събитие в най-голямата зала в Лондон, Дългия проявил огромен стоицизъм, тъй като едва се държал на краката си. 51-годишният шоумен с мъка издържал 2-часовия концерт заради непоносимите страдания в левия си крайник.  

Очевидци разкриха пред "Уикенд", че Дългия кацнал на английското летище, придвижвайки се с помощта на патерица. Пътувал в бизнес класа на първия ред, а останалите хора от екипа му били настанени в икономична. Всички до един били облечени в черните тениски с надпис "Системата ги убива", с които излезли и на сцената. Преди месец майките на деца с увреждания не бяха допуснати в парламента насреща с депутати от БСП, тъй като бяха облечени в същите черни тениски, но с надпис "Системата ни убива". Слави и екипа му били дълбоко възмутени от отношението към тях и решили да им помогнат не само морално, но и финансово. 

Концертът в зала "О2 Арена Лондон" бе в подкрепа на родителите на деца с увреждания. 20 000 души в залата пяха патриотични песни, а всеки присъствал на концерта получил безплатно новия диск на "Ку-ку бенд" – "Песни за българи", който не се разпространява в търговските мрежи. Стотици видеа в социалните мрежи показаха фурора, който е предизвикал Дългия. Слави и баскитаристът от "Ку-ку бенд" Георги Милчев-Годжи излязоха на сцената пред хилядите нашенци куцукайки. 

Пред бенда най-отпред бяха поставени два стола – един за Трифонов и един за Годжи, който счупи крак преди половин година, но още не може да се възстанови. Слави води концерта си седнал, а Годжи също не бе активен по сцената. На сцената излязоха и малките пианисти Хасан и Ибрахим, които смаяха всички с виртуозните си изпълнения на класически произведения. Появата на рапъра Криско накара цялата зала да избухне в аплодисменти, а на припева на дуетното му парче с Дългия "Гле‘й как се прай!" хиляди нашенци затанцуваха заедно с него египетския танц с ръце. 

Както е известно, точно преди година Слави претърпя тежка операция по смяна на тазобедрената става, но проблемите му с левия крайник нямат край. Интервенцията бе извършена по спешност, тъй като трите титаниеви пирона в крака му причиняваха нечовешка болка. Година след смяната на ставата, вместо да се подобри значително, състоянието му се влошило. Трифонов с мъка се придвижвал, а всяка крачка му причинявала огромна болка. Преди смяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предишната подвижност на крака му и дори отново ще може да ходи на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да забрави за тичането, както и всякакви физически дейности. Ако не се възстанови напълно, ще прибегне отново до инвалиден стол.

Виж коментарите (8)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).