Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски в Бургас!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:37 / 27.11.2018
3580
Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски , който се намира на ул. "Хаджи Димитър" в Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg. Действията им са своеобразно продължение на специализираната полицейска операция по противодействие разпространението на наркотични вещества, за която съобщихме по-рано.

Наш репортер разговаря с ядрото на фенската фракция в морския град. Присържениците са категорични, че става въпрос за рутинна проверка и че в офиса им не са открити наркотици.

"Няма такова нещо, днес направо съм в чудо и приказ… Не знам кого хванали, сега полицаите са вътре и гледат… ама то няма нищо вътре. Това са просто рутинни проверки. Сега отварят каси, проверяват… но няма да открият нищо. Онзи ден бяхме там, правихме събрание, всичко беше нормално, а днес тези глупости", коментира пред Burgas24.bg един от най-дейните членове на фенклуба.

Той обясни, че фракцията се е преместила на "Хаджи Димитър" преди година, тъй като наемът на старото помещение на ул. " Цар Симеон" е бил значително завишен.

"Удрят ни по реномето, ние организираме детски турнири, как ще се занимаваме с такива неща", недоумява привърженикът на сините. Той посочи, че след обиска на униформените, фенклубът не е бил затворен, а продължава да функционира, което е доказателство, че в него не е намерено нищо нередно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
28.11.2018 Осем от задържаните при зрелищната спецакция в Бургас са с обвинения
27.11.2018 Ето кой е фенът на Левски, изведен с белезници след спецоперация
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).