Мария Силвестър: Не съм бременна, надебелях заради болест!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:53 / 12.01.2020
140357
Водещата на предаването "Бригада Нов дом" – Мария Силвестър, е бясна на плъзналите коментари по неин адрес. От известно време актрисата е наедряла в областта на талията и това породи много слухове – от подозренията, че е бременна до твърденията, че не може да контролира апетита си. Изглежда клюките са се отразили зле на самочувствието й и тя най-сетне разкри каква е причината за рязкото й и напълно необяснимо напълняване.

"Направих си изследвания. Имам инсулинова резистентност. Вече започнах да пия хапчета, за да контролирам състоянието си. Скоро ще си върна предишните килограми", сподели Мария в социалната мрежа. За това заболяване се знае, че причинява задържане на течности, повишаване на телесното тегло и засилва склонността към депресивни състояния. То е част от т. нар. метаболитен синдром и може да доведе до диабет. За късмет, водещата се изследвала навреме и започнала строга диета по съвет на лекуващия й лекар. Тя разбрала кои храни трябва да избягва (изцяло спряла сладкото) и върху кои да набляга, за да нормализира функциите на тялото си и да бъде отново слаба и енергична.

Навремето Силвестър се изявяваше като модел и натрупаните излишни килограми я карали да се чувства зле. Слуховете, че е бременна още повече я смачквали. "Не чакам дете, просто имам корем! Сега знам каква е причината, взела съм мерки и отново ще стана мацка!", зарече се синеоката брюнетка. Тя искала да отслабне не само от здравословна гледна точка, но и заради актуалния си приятел, който е доста по-млад от нея. От една година водещата на "Бригада Нов дом" има връзка с неизвестен в публичното пространство мъж. Тя не разкрива името му, но преди коледните празници си позволи да покаже снимки с него от града на любовта Париж. С гаджето й бяха на романтична екскурзия във френската столица и много се забавляваха заедно.

Мария и любимият й се срещнали за първи път покрай общи познати и веднага се харесали. Той направил първата крачка, като я поканил да се видят насаме и оттогава не са се разделяли. На снимките от Париж влюбените изглеждаха усмихнати и щастливи. По всичко личи, че връзката им в момента процъфтява. Те позираха хванaти за ръка пред Айфеловата кула, а от Лувъра споделиха видео, в което младокът нежно нарича половинката си с галеното обръщение "Мими", пише Уикенд.

Актрисата се разведе с бащата на сина си преди 5 години и трудно се съвзе след раздялата. Тя дълго не допускаше друг мъж до себе си от страх, че отново ще остане разочарована и наранена. Мария е признавала, че в този тежък период започнала живота си от нулата и едва си стъпила на краката. Дългокраката брюнетка останала на улицата без покрив на главата и се наложило да се настани в дома на приятели, докато си намери квартира.

В крайна сметка днес бившите съпрузи общуват помежду си заради 12-годишния им син Давид, а водещата отново срещна любовта и най-сетне е спокойна в личен план. "Имам си приятел и съм щастлива, но няма да кажа нищо повече. Решила съм да държа личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Така е най-добре. С бившия ми съпруг Силвестър вече нямаме проблеми. Да, раздялата ни беше много тежка, но успяхме да нормализираме общуването си в името на детето. За мен най-важното е синът ми Давид да се чувства добре", категорична е звездата.

Виж коментарите (3)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).