Македонските медии завряха: "Сиктир" от Борисов за Георге Иванов!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:27 / 14.06.2018
13019
Македонските медии реагираха светкавично на новината, че българският премиер Бойко Борисов е отказал да приеме държавния глава на Македония Георге Иванов, въпреки че такава среща беше планирана предварително. Скопските издания отбелязват, че причината за неочаквания обрат е "арогантното поведение“ на Иванов.  

"Сиктир“ от Борисов за Георге Иванов“ – така е озаглавена статията по темата на "Плюс Инфо“, цитирана от "Фокус". "Причината за отмяната на двете срещи е арогантното поведение на Иванов след обявяването на постигнатото решение на въпроса за името на Македония. Информацията за отмяната на срещата бе потвърдена от правителството в София“, пише изданието.  

"Борисов "затвори вратата“ на Георге Иванов“ – пише "Фактор“. Министърът на външните работи на България Екатерина Захариева също е отменила планираната среща с Георги Иванов. От редакцията припомнят,, че президентът на Република Македония е на двудневно посещение в България и трябваше да има срещи с премиера, министъра на външните работи и с председателя на Народното събрание“.  

Министър-председателят на България Бойко Борисов отмени срещата с президента на Македония Георги Иванов поради арогантността му, отбелязват в редакцията на скопското електронно издание "Независен“. Българските медии информират, че премиерът на България е отказал да се срещне с македонския президент, който е на двудневно посещение в страната заедно със съпругата си Мая Иванова.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).