Майка с благороден жест, ето какво ще прави за малкия Алекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:04 / 02.08.2017
3759
Благороден жест на една майка към майката на малкия Александър. Атанаска Белчинова от град Обзор е готова да изпраща всеки месец дрехи, храна и памперси на бебето. За историята на отчаяната Мария тя научила от новините, съобщава БНТ.

Атанаска Белчинова е председател на благотворителна организация. В нея членуват около 40 дами от Обзор готови да изпращат храна, дрехи и памперси на близките на изоставеното дете.

Атанаска Белчинова: "Искам да подчертая, че няма да ни е еднократна помощта, както в повечето случаи се случва, можем да продължим, докато жената си намери работа, докато има нужда, с колкото можем, ще и помагаме."

Атанаска се опитала да установи контакт с бабата на бебето, за да уточни адреса за комуникация, но опитите ѝ се оказали напразни.

"От вчера звъня, тъй като имам телефон само на бабата на детето... не ми вдигат или ми затварят. Най- вероятно много хора ги търсят и просто искам да ги призова, че искам да ги намеря.", казва Атанаска.

Дарявайки от сърце младите жени се опитват да убедят повече хора да се занимават с благотворителност, защото няма нищо по-хубаво от това да видиш усмивката и изненадата на хората, че не са забравени.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).