Любовта между Дани и Александра поставена на изпитание във "ВИП Брадър"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:34 / 13.10.2017
7828
Тази вечер във VIP Brother ще видим огромното изпитание, пред което ще се изправи любовта на Александра и Даниел. Натрупаното напрежение в Къщата ще ескалира и Тото ще се окаже на ръба на физическа саморазправа с Шеф Петров, а съквартирантите ще се сблъскат с финалния етап от седмичната си мисия.

Дани Петканов и Александра Богданска дадоха втори шанс на връзката си в Къщата на Big Brother. И двамата се съгласиха с факта, че вторият опит ще бъде значително по-труден, но се зарекаха да устоят и да останат заедно, въпреки всичко. Тази вечер ще видим как Алекс и Дани ще се изправят пред огромно изпитание. В рамките на седмичната мисия те ще видят и чуят неприятните коментари на съквартирантите по адрес на Богданска и ще трябва да запазят пълно спокойствие по време на видеоматериала. Тежките думи ще се забият като стрели в сърцата на двамата влюбени, а каква ще бъде реакцията им и ще потърсят ли сметка на Цуни за обвиненията по адрес на Александра, предстои да разберем.

Ще видим и как натрупаното напрежение в Къщата ще ескалира с огромна сила. Шеф Петров отново ще застане в центъра на събитията, а необмислените му думи и квалификации ще изкарат спокойния Тото извън равновесие. Нещата ще стигнат толкова далеч, че Тото и Петров ще се окажат на ръба на физическата саморазправа и ще принудят самия Big Brother да се намеси.

След седмица на медитация, пеене на мантри, изпитания за духа и волята на звездите, довечера ще проследим и края на монашеските дни в Къщата. Съквартирантите ще трябва да покажат какво са научили по време на престоя си в манастира Шаолин Хан и ще се сблъскат с огромно изпитание за духа и тялото. Ще завърши ли с успех мисията, която доведе до безпрецедентни събития в най-известната Къща или на звездите ще им се наложи да постят през следващата седмица, ще разберем тази вечер.

Виж коментарите (1)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).