Лъснаха нови магарии на Емо, друга "батка" си направи гаргара с него (ВИДЕО 18+)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:41 / 24.08.2018
13290
Една от най-коментираните персони в социалната мрежа тези дни е "юнакът" от Варна Емил Лечев, който стана популярен с арогантното си поведение на пътя. Той беше заснет на два пъти при саморазправа със семейство и таксиметров шофьор. След публикациите на Varna24.bg, с медията се свързаха хора, които са пострадали при други обстоятелства от него. 

Стана ясно, че преди около година Емил Лечев е нападнал човек в района на Червения площад, докато мъжът отивал до магазина. Лечев го удря в ребрата и го събаря на земята. Въпреки подадения сигнал в полицията, с нищо непровокираната агресия се разминала без последствия. 

Както вече стана ясно, бащата на младият мъж е шеф на "Интерлогистика", а майка му се оказа уважавана дама, членуваща в доста организации в морския град.

Читатели, споделили за случката с нападението твърдяха, че в този момент Емил е бил под въздействието на наркотици. Оказа се, че младият мъж има две дечица, на които очевидно не дава добър пример.

Поведението на Емил, запечатано в двата клипа, които публикувахме, отприщи хиляди негативни коментари в социалната мрежа. Последният хит е видео, на което друга "батка" иронизира ММА "боеца". 

Клипът, който всъщност е пародия на случката от Варна, е с главно действащо лице Мартин Ячев, който го е публикувал на профила си във Фейсбук.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
23.08.2018 Бабаитът от Варна пак в действие!
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).