Леко затопляне утре

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:30 / 11.02.2023
1741
През нощта облачността от север ще продължи да се увеличава и утре ще бъде значителна. Преди обяд на места, главно в Западна България и планините, ще превали слаб сняг, след обяд ще е почти без валежи.

Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, след обяд - от север. Минималните температури ще са между минус 6° и минус 1°, максималните - между 3° и 8°. 

Над планините ще преобладава облачно време и на места, главно преди обяд, ще има слаби валежи от сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра - около минус 8°.

По Черноморието облачността ще е значителна, но валежи са малко вероятни. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, след обяд от север. Максималните температури ще са 5°-6°. Температурата на морската вода е 4°-6°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).