Лейтенант на Брендо ще лежи 15 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:40 / 10.11.2018
18554
Тинко Гарев - един от лейтенантите и най-близките приятели на Брендо, беше осъден от Териториалния съд в Милано за участие в организирана наркогрупа. Човекът на Евелин Банев-Брендо от аферата “Кокаинови крале" ще излежи 15-годишната си присъда, постановена от италиански съд, в България.

На 31 октомври Пловдивският апелативен съд потвърди със свое решение определението на Окръжен съд – Стара Загора, с което е приета за изпълнение в България 15-годишна присъда лишаване от свобода, постановена от Териториалния съд в Милано спрямо 47-годишния българин Тинко Гарев. Той е осъден за участие в организирана престъпна група и трафик на наркотични вещества, пише "Ретро". Гарев е признат за виновен за участие в канал за трафик на кокаин от Южна Америка.

Арестуваният хасковлия Тинко Гарев всъщност е бил връзката с италианеца Антонио Мелато, който отговаря за вноса и логистиката на наркотиците. Твърди се, че негова първа братовчедка е известната журналистка Диана Найденова.

Друг братовчед на Диана и Тинко - Кръстьо Гарев, е задържан пък в Аржентина с един милион долара “в джоба". На въпроса какви са тези пари той отговорил пред полицаите, че е изпратен да купува футболисти. Разследването срещу Кръстьо продължило в Италия, където аржентинската полиция го екстрадира, тъй като на Апенините го издирвали за трафик на жени и за разпространение на наркотици. Докато е в Хасково, той попада под обстрела на килъри, докато се вози в колата на друга митична хасковска фигура от подземния свят – Къци Маймуната, но и двамата оцеляват като по чудо.

Братовчед му Тинко Гарев живее в София от около 6 години. В Хасково се развежда с първата си съпруга Зоя, от която има едно дете. В столицата се жени за втори път и му се раждат две дечица. В Хасково продължава да живее баща му, който от дълги години е неизменен съдебен заседател в Районния съд по наказателните дела. Твърди се за семейна връзка и с бившия правосъден министър Младен Червеняков.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).