Къщата на ужасите - разказ за семейството, в което мъж подпали съпругата си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:42 / 17.09.2020
4631
Следва история, която шокира с неописуемата си жестокост, но за жалост е с финал, който често следва поредицата от случаи на домашно насилие в България.

Хората във врачанското село Три кладенци бяха потресени, след като техен съселянин заля с бензин и подпалил докато спи, жената, с която живее повече от 30 години.

На улица "Роза" в село Три кладенци семейството се нанесло след като Татяна купила къщата със заем. До вчера минавала средно по 90 километра до Мездра и обратно, за да работи и да го изплаща. Легнала си рано, защото трябвало да става в 3 часа за нощна смяна.

"Когато идвам при тях често съм чувал да се карат. Той беше казал, че ще я запали, но ние не вярвахме на думите му. Все пак ни е баща", коментира синът Милен Татянов. Той и двама негови приятели първи чуват писъците на горящата жертва.

"Жената беше в критично състояние. Беше много зле. Не знам какво заслужава този човек", коментира един от очевидците – Марин Георгиев.

На помощ се притичват бързо още хора и дори часове след случилото се не могат да се отърват от шока и да опишат видяното с думи.

"Аз, каквото съм видял, това се не забравя никога. Това е нещо ужасно! Не предполагах, че мога да видя нещо такова! Както си спи един човек да го залееш с бензин и да го запалиш! За какво става въпрос", казва кметът Светлан Симеонов.

Хората са стъписани и от това, което озверелия мъж направил в тяхно присъствие. Това не е първото посегателство над жената. Преди време отрязал косата й с нож. После опитал да я дави в язовира. Така прогонил от семейния дом и големия си син, пише още "Нова ТВ".


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).