Кулагин изригна: Арменска поговорка гласи "На народ и на к** угодия няма"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:15 / 10.03.2018
15507
Валентин Кулагин е известен с магическата си гримьорска четка, но и с умението да създава сензация с всяка поява. В "Черешката на тортата" той завихри невиждано шоу със скандалните си изказвания и постоянни забележки към плеймейтката Нора Недкова, която обяви, че макароните са храна за "простолюдието". Ексцентричната програма, която беше подготвил за своята вечер, включваше пазаруване по халат, човек-лампа и множество провокации, които разбуниха страстите. Как реагира на лавината от коментари и как обяснява своето рейтингово участие в предаването, ще научите ексклузивно в единственото му интервю по темата, което даде специално за читателите на "Шоу“.

-  Кулагин, какво направи?! Участието ти в "Черешката на тортата“ стана епично, вероятно с най-висок рейтинг... 

- Бях поканен в телевизионно риалити шоу и какво по-нормално от това да поднеса истинско шоу на всички пред екраните?! Бях себе си, откровен и директен, опълчих се на посредствеността. Някои ме разбраха, други не - но милиони зрители всяка вечер очакваха поредната доза зрелище.  

- С плеймейтката Нора през цялото време си разменяхте обиди и закани. Кога и защо нещата при вас ескалираха?  

- Когато пиенето й дойде в повече. Норчето очевидно има проблеми с алкохола. Когато се напие, започва да става невъзпитана и невъздържана. Надигаше заплашително чаши към мен, размахваше храна с вилицата си пред лицето ми. Нагла е. Подобно отношение не мога да търпя, особено от една личност със съмнителна биография, без професия и без талант. Накрая вече ми беше забавно. Тя пусна турбото за излагация. 

- Поставяш рекорд с най-малко точки досега в цялото предаване. Защо останалите не оцениха усилието, което положи за вечерята си?

- Люси открито ми завиждаше, дори ме попита от къде идват доходите ми, което е крайно невъзпитано. Каза, че ми дава единица, защото цитирам: "Не искам да спечели", а не защото не харесва ястията. Изключително злобно изказване! Исках да поднеса качествена храна и напитки, зашеметяващ десерт, и в същото време да ги провокирам да разкрият истинските си лица. Успях. Цифрите и мнението им са една формалност, която по никакъв начин няма да повлияе на добрия ми вкус. Не чух дори една критика към блюдата ми, а уж това е кулинарно предаване. Предпочитам запомнящо се и интересно участие, пред това да играя поддържаща роля, каквато изиграха останалите участници. Рекордът за най-ниска оценка в случая е индикация за нещо друго - злоба и завист. Но нека не забравяме, че аз поставих и един друг рекорд - по гледаемост. 

- Видяхме, че успя да изнервиш и Шеф Манчев, който те апострофираше през голяма част от времето…  

- Не се интересувам от мнението на един човек, който се съгласи, че качамакът е кубинско традиционно ястие "отпреди хиляди години" (смее се). Куба е открита от Колумб едва през 1492 като територия, а основана като държава през 1512 г. Какви хиляди години бълнува той? Ние в България сме яли качамак 1000 години преди кубинците. Чуждопоклонник. Одобри абсолютно суровото кюфте на Люси и хареса това макдоналдс меню, което не изисква никакви умения в кухнята. Той не беше обективен арбитър. Разбрахме, че и с историята не е в час. Седмицата на Кулагин и Нора ще се помни дълго  

- Трябваше ли да спечели актрисата Борислава Стратиева? Наистина ли се е напила още първата вечер от участието ви и е заспала на масата?  

- Да, наистина се напи и заспа просната като черга на сепарето, което е в разрез с образа й на дама, в който тя така силно искаше да ни убеди. Нейният резил обаче не беше заснет. Менюто й беше най-слабото - отвратително и сухо свинско за основно, пица, която ядохме с вилица като салата, защото беше на каша, а десертът беше горчиво кисело мляко. Тя получи най-високи точки, защото беше прикрита и тиха. Нали знаете, в тези среди, за да успееш  трябва или да се навеждаш удобно, или да си много талантлив. Тя е избрала да е първото. 

- Видя се, че имаш високи изисквания и самочувствие. Много хора ще кажат, че не е оправдано…? 

- Аз съм изключително добър в професията си и най-високо оценен от клиентите и почитателите на това изкуство. Мога да имам и самочувствие, и претенции. За разлика от плеймейтки и хора без професия, нито образование, самочувствието ми е солидно подкрепено. Хората могат да си говорят каквото пожелаят и винаги според умствения капацитет, с който разполагат. Една арменска народна поговорка гласи: "На народ и на к*р, угодия няма".   

- Хората масово не разбраха провокацията ти с "човека-лампа". Каква беше идеята на това представление? 

- Подобни арт инсталации и много по-абстрактни се правят навън от години. Хората, които ходят на подобни изложби и инсталации, ще разберат този мейнстрийм. Не държа всеки един човек в държавата да ме разбира. Нелепо е, ако някой мисли, че вкъщи лампите са живи.  

- Такъв ли си и в реалния живот, когато няма камери, или всичко е "просто шоу“, както пее Галена в последната си песен?  

- Аз не съм точно този човек, който беше представен с избрани моменти и монтажи, но не съм и лицемер, за да ям и харесвам всичко, което ми се сервира, или пък да търпя безкрайните празнословия на някаква си плеймейтка.  Многопластова личност съм и вероятно сложен за разбиране. В крайна сметка - забавлявайте се, това е просто едно шоу и животът ви не зависи от него!

- Определиха те като представител от третия пол. Обижда ли те това и какво значи всъщност трети пол?   

- Моят пол е мъжки, така ме е създал Бог! Харесвам тялото си и всичко по него. Така че в никакъв случай не се обиждам на определения, които не ме касаят.  Трети пол е този, който не може да се определени нито като женски, нито като мъжки. Това са транссексуалните, които имат операция за смяна на пола и не се чувстват добре в тялото си, не го чувстват свое. Затова започна и легализирането на този трети пол. Тук не става въпрос за сексуална ориентация, представителите на третия пол имат различни полови белези и не спадат към съществуващите два пола. Не виждам нищо шокиращо. Светът еволюира и се променя. Само преди няколко десетилетия, дори сексът без брак се е приемал като срам и тема-табу. Сега хората дори не желаят да се венчаят. Уважавам всички други полове, колкото и да станат те. Не ми пречат. 

- Какви отзиви получи от участието ти?  

- Радвам се, че модерните и динамични хора ме харесват. Тези, които са с положителна нагласа към живота генерално, са се забавлявали от сърце с моето участие и ме подкрепят. Много голяма част от българския народ е в трудно положение, недоимъкът и тъгата са големи. Аз не презирам бедните хора, а им съчувствам. Нямам вина, че на мен съдбата ми се е усмихнала и успявам да поддържам един нормален стандарт. Затова ли се дразнят? И аз не получавам възнаграждението, което заслужавам в България, но съм доволен и щастлив. Ако със същата тази ярост се организираме срещу тези, които ограбват България, нещата наистина ще се променят.  

- Смяташ ли се за нещо повече от обикновения българин? Аристократ ли си и какво мислиш за "простолюдието"? 

- Притежавам качества, които може би ме правят по-интересна личност, но на ниво човешко същество. Всички се раждаме и напускаме тази земя по един и същи начин, и в този ред на мисли - всички сме равни. Аристократизмът не може да се придобие, трябва да се родиш такъв. Аз не съм аристократ. Това са думи на Шеф Манчев, а не мои. А «простолюдието» беше израз на Нора Недкова. Аз обожавам и макарони, и царевица.

Виж коментарите (5)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).