Крумови закони! Вижте какъв урок дадоха тези българи на крадлив циганин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
09:36 / 07.02.2017
21831
Стопани пребиха циганин и му отрязаха три пръста, след като го хванаха да сече дърва в бадемова градина. Бруталната саморазправа в стил "Крумови закони" станала в бадемовия масив край село Момково.

Ромът и жена му влезли в градината и тръгнали да секат бадемовите дървета, защото им трябвали дърва за огрев, пише "Монитор".

На място дошли собственици на градината и техни приятели. Четиримата мъже нанесли лют бой над циганина. После съблекли съучастницата му и се гаврели с нея пред очите му. Накрая нарязали с нож лицето и краката на мъжа, а три от пръстите на лявата му ръка били отрязани.

Когато приключили с физическата саморазправа, бабаитите взели от крадците ключовете за колата им. Запалили автомобила и го преобърнали в близкото дере.

После си тръгнали и изоставили двамата без връхни дрехи на студа. Полугол и окървавен, циганинът успял да спре кола на автостоп. Разтревожени за живота му хора го закарали до болницата в Хасково. Оттам бил веднага транспортиран до специализирана клиника в Пловдив.

По случая са били задържани четирима души от Свиленград - двама на 29 г., на 53 и 31 г., за извършен побой на 3 февруари по пътя между Свиленград и село Момково. Това потвърдиха от ОД на МВР в Хасково, цитирани от haskovo.net.

Пребитият е без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.


Виж коментарите (39)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).