Край "Маказа" е било страшно, един от пострадалите е транспортиран в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:32 / 12.05.2024
72001
Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по главния път от Кърджали към граничния контролно пропускателен пункт (ГКПП) "Маказа“, в района на момчилградското село Върхари. Това съобщиха за БТА от пресцентъра на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Д-р Ат.Дафовски“, където пострадалите са транспортирани. 

Трима от тях са настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лечение на кърджалийската болница. Те са деца на седем и на 12 години, и жена на 55 години. Четвъртият – момиче на 17 години, е транспортирано за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) – Пловдив.

От МБАЛ "Д-р Ат.Дафовски“ посочиха също, че към момента общото състояние на настанените за лечение при тях е стабилно.

Припомняме, че катастрофата в района на момчилградското село Върхари бе между три автомобила с три различни регистрации, една от които румънска. Сигнал за инцидента бе подаден в 8:45 часа. 

От пристигането на полицията на местопроизшествието до следобедните часове движението по главния път се извършваше по маршрут от спирка "Джебел“ през Момчилград и село Градинка. Работата по изясняване причините за инцидента продължава.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Брутално задръстване на Маказа
Изследват морската вода
Сиромахов за най-страшните женски реплики по време на мач
Предлагат военно обучение за всички мъже под 50 години
Проф. Христова: Това насекомо не е опасно, но пренася тропически ...
Райските кътчета в Родопите с водопадите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).