Кола се заби в автобус по пътя Добрич - Варна, има загинал и много ранени!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:52 / 29.09.2017
4251
Днес, около 00:05 ч., по пътя Добрич - Варна, малко преди отбивката за с. Зорница, 40-годишен водач на л.а. "Пежо 406" внезапно навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещ се в посока Варна автобус "Мерцедес Спринтер". 

Вследствие на ПТП-то водачът на л.а. "Пежо 406" - 40 г., от Добрич, е загинал на място, 42-годишна пътничка на предна дясна седалка в лекия автомобил е настанена в болница, с фрактура на череп, има опасност за живота ѝ. 56-годишния водач на автобус Мерцедес, който също е от Добрич е получил фрактури на таз и десен крак и контузии на глава и гръден кош, настанен е в болница, няма опасност за живота му. 

Вследствие на ПТП-то са пострадали и 4 жени от Добрич, пътнички в автобуса - 50-годишна жена е с фрактури на шиен прешлен, ребра и предмишница, е в болница с опасност за живота. Другите три пътнички - 67-годишна жена, която е получила фрактура на таз и контузия на глава; 49-годишна жена, която е с контузии на гръден кош, коляно и глава и 59-годишна жена, която е с контузии на глава, гръден кош и поясна област, са настанени в болница, няма опасност за живота им. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).