Коко и Радина Червенова с нов бизнес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:19 / 30.09.2019
18970
Коко Каменаров и Радина Червенова са започнали нов семеен бизнес. След като и двамата бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, решили да си основат своя фирма. "Малката компания“ ЕООД се води на името на Каменаров и е регистрирана на 26 юли тази година. По същото време Коко вече беше отстранен от директорския пост на БНТ, след като получи присъда за шофиране в нетрезво състояние.

Офисът на фирмата на ексшефа на Националната телевизия се намира в София, в близост до "Майчин дом“. Капиталът ѝ е 500 лева, а дейността, която ще развива, е свързана с медийни консултации, рекламна дейност и софтуер.

Запознати твърдят, че и съпругата на Коко имала пръст в новия семеен бизнес и най-вероятно щяла да му се посвети изцяло, след като миналия месец стана ясно, че зрителите повече няма да я видят на малкия екран. Тя години наред беше звезда на централната информационна емисия "По света и у нас“, но в последните почти две години бе в отпуск заради сериозни здравословни проблеми.

След като стана ясно, че състоянието ѝ е стабилно, и колегите, и зрителите на БНТ очакваха с нетърпение новинарката да се завърне триумфално на екрана, но тя взе изненадващото решение да подаде оставката си малко преди достигането на необходимата по закон пенсионна възраст. Мълви се, че пръст в оттеглянето ѝ има новоизбраният шеф на медията Емил Кошлуков, но този слух и до ден-днешен не е получил официално потвърждение, пише "Ретро".

Преди дни Червенова сподели, че е изкрала незабравимо лято и почивката ѝ е продължила чак до 9 септември, когато се завърнала в столицата. Тя обаче не разкри нищо за новия им бизнес с Коко и каза, че не е решила с какво ще се занимава занапред, но разсея подозренията, че може да се влее в екипа на друга телевизия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).