Кметица нае Румънеца и Солтарийски за абитуриентската на дъщеря си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
22:50 / 08.06.2018
20233
Кметовете на Балчик и Каварна – скандалните Николай Ангелов и Нина Ставрева, са се превърнали в истински недосегаеми феодали, разказват отлично запознати със ситуацията в двете общини. Гафовете на тези видни кадри на БСП се трупат един след друг и най-вероятно в един момент и двамата ще станат клиенти на прокуратурата и съда. То не бе купуване на скъпи служебни коли, раздаване на общински поръчки на свои хора, прокарване на пътища до частни хотели на приятели - трупат се  гаф след гаф, писа "Уикенд“.

В същото време и двете общини са със запорирани сметки и десетки служители са оставени без заплати. Това обаче не пречи личните дела на двамата градоначалници да текат по мед и масло. Тези дни кметицата на Каварна Нина Ставрева изпрати дъщеря си Славена на абитуриентски бал. Момичето е завършило средно училище в родния си град, а родителите са дали всичко от себе си, за да направят впечатляващо семейно празненство.  

Близки, роднини и приятели са поканени на  изпращане на абитуриентката в курорта "Русалка", който е собственост на прословутата двойка Николай и Евгения Баневи. Гостите били изненадани със 7-степенно меню. Забавлявали ги специално наетите от столицата Борис Солтарийски и Румънеца. За Солтарийски казват, че хонорарът му за частни партита не пада под 5000 лева, а Румънеца се хваща за около 1000 лева. Накрая по всички правила на жанра, празненството било увенчано с пищна заря. Колко е излязла цялата сметка, не е известно.  

Не толкова ведро е обаче настроението в общината, ръководена от Ставрева. Вече втори месец няма пари за заплати за персонала на болницата и за работниците във фирмата, която събира боклука и чисти града. Причината за това са запорираните сметки на общината. Запорът е наложен от кмета на съседния Балчик Николай Ангелов, понеже от Каварна му дължат над половин милион за депониране на отпадъците им в регионалното депо. В Балчик също ври и кипи от разправии. Кметът Николай Ангелов е заплашен от разследване за злоупотреба с власт и търговия с влияние.  

Виж коментарите (5)

Още по темата (324):
03.04.2024 Рени запя на живо "Като птица съм свободна" в двора на елитно училище в
Пловдив
02.04.2024 Под звуците на рок ученици поканиха любим учител на бала
02.04.2024 Пловдивчанин иска да помогне на абитуриент
01.04.2024 Когато класната им ги видя, остана без думи
01.04.2024 Ученици направиха чудесна изненада за любимата си класна
31.03.2024 Учители от Френската нямаше как да откажат такава покана за бал
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).