Клоун заля с фекалии празнуващи жени в ресторант

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
17:33 / 12.11.2012
14773
Дамска компания пострада зловонно в изискан ресторант. Жените празнували рожден ден на своя приятелка в заведение във вилната зона край Кенана в Хасково. В разгара на вечерта в ресторанта влязъл мъж, облечен като клоун и ги залял с фекалии. В първия миг дамите помислили, че това е част от изненадите, подготвени за празника на рожденичката. Клоунът носел със себе си кофа. Тъкмо, когато дамите започнали да го аплодират в очакване на изненадата, клоунът излял върху тях кофата и бързо напуснал заведението. А кофата била пълна с човешки фекалии.

От ресторанта заявиха, че такова нещо не се случвало, но източници от полицията категорично потвърдиха за клоуна и екскрементите. Източниците твърдят още, че потърпевшите от "смърдящата изненада" най-вероятно знаят кой е клоунът и защо ги е залял с фекалии. Нито една от пострадалите дами обаче не е подала жалба в полицията, което означава, че органите на реда няма как да разследват случая.

Източник: БЛИЦ


Виж коментарите (28)
Още новини от Национални новини:
Такова време ни очаква през следващите дни
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло другото ...
Детето на Божанков е стреляло с револвер "Смит енд Уесън" 357 маг...
Борисов: Не ми поставяйте условия
Оперират простреляното от сина на Божанков дете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).