Каракачанов: На коалиционния съвет ВМРО поставя темата за доброволните отряди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:04 / 12.06.2020
3126
Вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов съобщи във Варна, че са две темите, които ще постави на коалиционния съвет в сряда - неприемането на закона за доброволните отряди и спазването на решението на Народното събрание по отношение на приемането на Северна Македания в Европейския съюз, предаде БНР.

Каракачанов каза, че по отношение на закона той е предвиден в коалиционното споразумение, а за Северна Македония трябва твърдо да спазваме претенциите си по отношение на общата ни история и съдържанието на учебниците:

Отхвърленото предложение на закона за доброволните отряди министър Каракачанов коментира така: "Когато си подготвил един законопроект, който е в унисон с тази програма за управление, да се отмяташ в последния момент, когато трябва да го гласуваш, според мен е некоректно. Този закон беше приет на първо четене, беше приет с гласовете на колегите и в комисиите. Той е внесен, както от депутати на ВМРО, така и от депутати на ГЕРБ. Или имаш коалиционни партньори, или си търсиш други. Да го кажат в прав текст."

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).