Известен пловдивски писател изригна безпощадно: Лъжите се гримират като ку*ви

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
21:36 / 01.02.2018
13820
"Аз няма да обиждам, да квалифицирам, да мразя, макар и да съм далеч по-красив, по-умен и неизмеримо по нормален и достоен от мнозинството кресльовци, които анатемосват народа си, че е див, тъп, православен, изостанал и прочие". Това написа писателят Недялко Славов, коментирайки Истанбулската конвенция. Ето какво още пише и предупреждава авторът на романа "Камбаната" във Фейсбук: 

"Искам само да се обърна към нормалните българи. Представете си, че днес синът или внукът ви се връща от училище и казва:" Днес играхме "Пепеляшка". В първата част играх принца, а във втората част ме облякоха за Пепеляшка". И това всеки ден! Докато един ден психиката му рухне и свещенната виталност на живота бъде изтръгната от телцето му! Това ми казват мои познати млади майки, които живеят в Германия, Италия, Франция. 

Помислете, драги нормални и скъпи хора. Да не го чуете в къщите си и Вие. Това е тази така наречена Конвенция. Природата не е съчинена от Конвеции и хитри чиновници, а от светла промисъл, от Висша духовност, от Демиургът. Много на сериозно се взеха едни най-обикновени двукраки смъртници та да редактират света. Истината се казва с няколко думи. С няколко срички. 

"Мама" е двусрична дума, "Тате" също. Дори най-истинските думи са нями. "Обичам" е дума на очите. Лъжите се гримират и кичат като курви. С много тунинг, с много силикон, с много фалш. Не вярвайте на данайците. Змийски зъм има в даровете им. Не четете тези страници с букви, които погребват истината. Прочетете само чл. 14 на т.н. Конвеция и разберете каква измама е всичко. 

И само за финал. В написването на тази депеша на Отвъдното не е участвала нито една правозащитна организация за закрила на жената. И още: В Гърция, люлката на цивилизацията и православната Църква тази депеша е отхвърлена категорично от Парламента й!"

Виж коментарите (20)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).