Изверг би приятелката си почти до смърт, после й отиде на свиждане

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
18:15 / 18.05.2016
11436
Мъж от Ихтиман нанесе зверски побой на приятелката си. После я попита дали не иска да се съберат отново и й отиде на свиждане. Жертвата му е удряна жестоко, почти до смърт. 41-годишната жена е приета първо в болницата в Ихтиман, а след това е транспортирана по спешност в София.

Сигналът за побоя е подаден от медиците на 16 май около 23. 35 часа, съобщават от МВР. При разпитите в началото пребитата жена казва, че е нападната от трима непознати мъже. 

Едва по-късно разследващите установяват кой е истинският извършител на побоя. Жената признава, че е подала грешна информация, защото е била заплашена от насилника си и се е страхувала за живота си.

24 часа след задържането му той е пуснат на свобода и отива първо в болницата, където лежи жертвата му. Звъни по телефона и се интересува от какво има нужда, казва й, че иска да се съберат отново. Заплашва, че ще се самоубие, че ще вземе и нея със себе си.

Проверка установи, че мъжът е имал и други регистрации в полицията за насилие над жени. В миналото срещу него има и издавана ограничителна заповед.


Източник: Блиц

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Внимавайте, преписвачи! Матури 2024 няма да са както досега!
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...
Откриха издирваното дете
Дебора: От време на време плача, винаги ще ме е страх
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).