Изгоря известен бар в Приморско, има пострадала жена

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
08:32 / 19.01.2021
4189
Рускиня пострада в пожар в Приморско. Вчера около 19.40 часа в Районно управление - Приморско е получено съобщение за пожар, възникнал в партерното помещение на четириетажна жилищна сграда, разположена на ул. "Лагуна“ № 6 в Приморско. Огънят е потушен от два екипа на РСПБЗН - Приморско и Царево.

От пожара изгорели бар The Place и магазин за хранителни стоки заедно със складово помещение. И двата обекта са сезонни, като към момента са били зазимени. От инцидента обгоряла част от фасадата над търговските помещения.

Вследствие на пожара е пострадала 68-годишна - постоянно пребиваваща в  България и живееща на втория жилищен етаж над търговските обекти руска гражданка. Жената се уплашила от огъня и напуснала сградата, като при преминаване през входната врата, разположена в непосредствена близост до горящото заведение, получила обгаряния около 10 %. Жената е откарана до УМБАЛ – Бургас и след медицински преглед е освободена за домашно лечение.

От пожара изгоряло оборудването на търговските обекти. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.Предстои извършването на оглед в светлата част на денонощието.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Неделина Неделчева е Царица Роза 2024
Журналист: Путин готви военна офанзива през лятото
Експерт: Живеенето под наем е добра опция, ако човек не разполага...
България е на второ място в Европа по брой и дебит на минерални и...
Каква заплата получава един евродепутат?
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).