Изгаври ли се Тото с Мегз чрез тази снимка пред магазина й в Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
21:12 / 06.03.2018
39227
Мегз и Тото не спират да се заяждат един с друг. Тото нападна Каканашева цели 5 пъти след излизането им от къщата на "Биг Брадър", но тя се правеше, че не му обръща внимание и че е над нещата. Преди ден обаче рапарът качи в профилите си в социалните мрежи снимка, на която позира пред магазин на Мегз в Пловдив. 

На нея той е с празен поглед и странна поза и видимо се гаври отново с красавицата. Коментарите под снимката този път са по-положителни за Мегз. Каканашева този път не издържа на провокацията му и качи на стори в Инстаграма си снимката, като в три поредни поста написа:

"Много му се иска да е АНГЕЛ НА МЕГЗ", "Щял да измами на кастинга, за да се вреди" и "защото той само така си може".

С това Мегз зашлеви Тото и му върна за всичките му опити да я уязви. Но час по-късно амбициозното миньонче изтри сторитата. 

Това смути много феновете й. Но това не е всичко, час по-късно Каканашева направи нещо още по-странно. Тя записа 10 поредни сторита в Инстаграм, в които се извинява на феновете си за това, което е направила.

"Почувствах се ужасно от това, което направих. Просто ме заболя и в момент на афект качих това стори. Но после се почувствах още по-зле, защото постъпих точно като него. Може да е клиширано, но който агресира най-много, всъщност има най-много нужда от любов. Тото е имал трудно детство - бил е малтретиран в училище и е получавал много подигравки, затова, че е наполовина ром. Най-вероятно затова сега се държи така ...".

С това Мегз, без да иска, тотално шокира потребителите, разкривайки, че Тото е ром. Феновете и я поздравиха за това, че има доблестта да признае грешката си и да се извини. Но са тотално втрещени, че Тото отново ги е лъгал, този път за произхода си. 



Източник: "Хот Арена"

Виж коментарите (11)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).