Из мрежата: След като попитах жената дали има стикер, тя се изсмя нагло и продължи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:41 / 26.01.2022
11046
Поредното неправилно и нагло паркиране върху място за инвалиди в София. Случката се е развила пред столичен супермаркет, научи Sofia24.bg.

Ето какво споделя очевидец във Фейсбук:

"Жената спря най-нагло на две инвалидни места, без инвалиден стикер, заключи колата и на въпроса “къде ти е стикера?" тя просто се изсмя нагло и продължи!"

"Така правят, да. Преди малко наблюдавах как се спира "за малко" на инвалидно място на аварийки, и как в радиус от два километра всички инвалидни места са заети от коли без стикери", пише възмутена столичанка под публикацията.

От Sofia24.bg ви припомняме, че на територията на Столична община, в паркингите общинска собственост - открити, покрити, подземни, многоетажни и от смесен вид се осигуряват определен брой места за преференциално паркиране на ППС, превозващи хора с увреждания! Не заемайте места, за които нямате нужните документи и на които нямате право!

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб
Нова промяна при изплащане на обезщетения за безработица
Решиха: Без реклама на хазарт в медиите
Какво е крипто стейкинг и защо инвеститорите го харесват?
МВР напомниха важна информация преди голямото пътуване за празниц...
Няма да връщат казармата в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).