Иван Ласкин сравни наша журналистка с конски анус

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:14 / 31.10.2017
7956
Актьорът Иван Ласкин за пореден път показа невъздържания си и нецензурен език. Сега мъжът на Алекс Сърчаджиева избухна във Фейсбук по повод тиражирана информация в някои издания, че е скаран със Стоянка Мутафова и Муки. Публикуваме вулгарното му обръщение без редакторска намеса: 

Отново и отново жълти храчки се занимават с мен! Абе, вие луди ли сте бе? Стояна ме знае от дете. С Муки ни обожават семейството. На коя грозна като конски анус дописничка й хрумна да изсере тази простотия за Стояна. И за малоумен сопол става ясно, че с поста си аз визирам некадърните и ненужни актьори, които са се впили в "щата" и дума да не става да дадат път на младите и талантливите! Елате на 1-ви в хотел "Маринела", където ще бъде представена книгата за Стояна и ще видите как ми се "сърди" Великата Стояна! Вие сте нещастни, прашасали, покрити с хладината на вечното безебие гнидодописници! Презирамви вас и сополивите ви потни хонорарчета изкарани на мой гръб. Бъдете здрави сополаци!

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).