Иван Христов: Слави и екипът му са селяни. Заради фалита на TV7 изгубихме милиони

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
11:48 / 29.09.2021
42384
Тв водещият и продуцент Иван Христов разкри любопитни подробности от кухнята на родния шоубизнес в интервю за ютюб канала на Тото от "Скандау".

"Токшоуто ни с Андрей по Нова телевизия се провали, защото беше лошо програмирано. Вместо да ни сложат директно на гърба на Слави Трифонов, ни пуснаха от 22:00 часа - срещу най-гледаната емисия новини на bTV. Нямахме шанс. Знаехме срещу какво се изправяме - Слави и екипът му са най-добрите, но са селяни, ние търсехме по-различна публика. Много хора не оценяват колко труд стои зад предаванията им, толкова години всяка вечер в ефир", казва Христов.

"В ТВ7 върнахме милион и половина назад от авантюрата с тази телевизия, просто скочихме и загубихме много пари. Наложи се да се разплащаме с десетки хора от джоба си, но изчистихме всичко, колкото и да беше тежко"

"В ТВ7 ни покани Николай Бареков, който тогава програмен директор на телевизията. Не мога да кажа лоша дума за него, защото нищо лошо от него не съм видял, това беше преди да реши да се занимава с други неща. Всъщност аз съм убеден, че ние с Андрей го "създадохме" в "Сблъсък". Именно заради гостуванията му в нашето предаване, докато още работеше в тв "Европа", го поканиха в Би Ти Ви и кариерата му страшно много се разви".

"Фермата е скандинавска концепция. BTV ни даде шанс да реализираме този проект. Учихме се в Словакия как се прави такова шоу. Горе-долу се получи. Ние акцентирахме върху българското, докато в другите страни се изглежда като "Биг Брадър". Фермата е наистина мега як формат"


Виж коментарите (2)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).