Има такава държава! Говори една бита българска учителка! Позор!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:42 / 26.06.2017
5049
Учителката от Софийската професионална гимназия по туризъм, която беше нападната и ритана от свой ученик, няма да се върне повече в клас. Тя все още е в болничен, но казва, че психическата травма е твърде голяма. На 20-и юни малко след шестия час Богомилка Николова е в учителската стая. 17-годишният Марин е на разговор с класната му, педагогическия съветник и майка му. Поводът - изблици на агресия. След срещата Марин нахлува в учителската стая.

"Аз бях с гръб, в един момент усещам силен удар и решавам, че падат шкафове, а той ме рита с крак и ме праща на 2 метра от мястото, където съм. Започна да взима столове, да удря по масите, да крещи нецензурни думи, замахва с един стол към мен, колежката отби стола и той ми падна на крака, ако я нямаше колежката, той щеше да ме убие", сподели Богомилка Николова.

Ученикът вече е с две обвинения - за нанасяне на лека телесна повреда и за хулиганство, а училището все още не му е наложило наказание.

И двамата обаче най-вероятно няма да се върнат в това училище. "Ще се върна в училище само при условие, че той получи адекватното наказание и не е вече в това училище, аз не мога да се върна и да преподавам на ученик, който искаше да ме убие", обясни Николова.



Източник: Нова тв

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).