Идеални температури за началото на новата седмица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:32 / 03.09.2017
2715
През нощта над централните и източните райони от страната облачността все още ще е значителна и ще превалява, възможно е и да прегърми. До сутринта валежите ще спрат и облачността ще се разкъсва и намалява. 

Утре ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще остане почти без валежи. Ще продължи да духа умерен, в Дунавската равнина - до силен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува хладен въздух. Температурите ще се понижат и максималните ще са предимно между 21° и 26°. Атмосферното налягане ще по-ниско от средното за месец септември и ще продължи да се понижава.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има в сутрешните часове, но още преди обяд ще се разкъса и намалее. Ще духа силен, по високите и открити части - до бурен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието ще предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е малка. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са 24-27°.

Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала, привечер ще се усилва.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).