Грозно! Фенове нападнаха и биха деца на футболен мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
19:16 / 02.12.2018
7243
Грозен инцидент се е разиграл днес на мача между Нефтохимик и Пирин Благоевград до 19 години, научи Burgas24.bg. Фенове на Нафтата са нападнали и пребили деца от благоевградския тим. От клуба излязоха с официално становище, което публикуваме без редакторска намеса.

Становище от ОФК Пирин ЕООД Благоевград:

Във връзка с днешния инцидент след мача на ОФК Пирин ЕООД Благоевград за юноши до 19 г. от първенството на Елитна група U19 на България, ръководството на клуба призовава за най-строги мерки и безкомпромисност при взимането на решенията спрямо клуба домакин ФК Нефтохимик Бургас, както и бързо разкриване на извършителите на побоя над юношите на благоевградския клуб.

Пострадалите футболисти на ОФК Пирин са получили първа помощ и ще си извадят официални медицински за нараняванията, които са получили. 

След края на двубоя, завършил 3:3, с гол на домакините дълбоко в добавеното време, както и тенденциозно съдийство от бургаския рефер Валентин Железов спрямо Пирин Благоевград, веднага след последния съдийски сигнал, състезателите на орлетата са нападнати от привърженици на Нефтохимик, както и от хора от техния щаб. В следствие на нападението, няколко състезатели на Пирин са пострадали и имат различни наранявания. Момчетата са добре, без опасност за живота, но с външни последствия. Утре ще им бъде направен по-обстоен медицински преглед.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).